Sjokade og makrell i tomat?
At det går an å kombinere forskjellige pålegg, er et velkjent fenomen. Spørsmålet er vel heller hvilke kombinasjoner som er "godtatt". Ingen rynker på nesen dersom du kombinerer nugatti og banan, mens mange nok begynner å lure dersom du kombinerer sjokade og kaviar.
Hvorfor er det sånn? Hvilke kombinasjoner fungerer? Funker Sjokade og Nugatti på andre ting enn brødskiver og rundstykker? Hva med gulrot for eksempel?
Legg igjen ditt forslag under!
3 comments:
Nugatti og syltetøy. Ein hit!
Nugatti og Brunost komplementerer hverandre noe helt hinnsides.
En god slice med brunost legges på flatt underlag, hvor en smører på en god dose (riktig mengde finner en frem til via øvelese) nugatti jevnt over på midten. RUll sammen og nyt.
Rulle sammen? I alle fall: Vi har prøvd kombinasjonen din, og når sant skal sies, så var det ikke så helt verst!
Post a Comment